A harcedzett vírusvadász lerántja a leplet az eddig titkolt információkról, és kiteregeti a vírusirtó ipar szennyesét

FIGYELEM! EZ AZ ANYAG INGYENES LETT!

A megrendelő űrlap kitöltésével (alul) automatikusan megkapod ingyen a teljes anyagot, fizetned NEM kell! :)Avagy a fájdalmas igazság arról, hogy a szuper vírusirtó szoftverek ellenére miért szenved a felhasználók 80%-a folyamatosan a vírusoktól.

A végleges vírusirtás titka

Elkeserítő az a tény, hogy a szuperszoftverek használói ugyanúgy vírusokkal küzdenek, mint azok, akik semmit nem használnak. Az arány persze más lehet: a semmit sem használók 95%-a fertőződik meg rendszeresen, a vírusirtó szoftvereket használóknál pedig ez az arány 80%! Óriási szám ahhoz képest, hogy a vírusirtó szoftvereknek az a dolguk, hogy megakadályozzák a kártevők bejutását, és ha netán mégis bejut valami, akkor azonnal iktassák ki a forgalomból! Ezzel szemben: a vírusirtó szoftverek telepítésével ugyan csökkennek a problémák, de nem oldódnak meg végleg.

A legszomorúbb az, hogy amikor a felhasználók feleszmélnek, akkor a szoftvergyártók szeretik elővenni azt az érvet, hogy: sajnos a felhasználó a leggyengébb láncszem. A 10 Holtbiztos tippből meg fogod tudni, hogy Te melyik százalékba tartozol, a 20 védettbe, vagy a 80 fenyegetettbe, és azt is meg fogod tudni, hogy hogyan fejleszd 100%-ra, vagyis tökéletesre a védelmedet.

A vírusirtó tesztek útvesztője

A rutinosabb felhasználók gyakran vírusirtó tesztek olvasgatásával, elemezgetésével töltik az idejüket, ezeket még fórumokon is megvitatják, rááldoznak akár több napot is, majd ugyanoda lyukadnak ki, ahonnan elindultak: fogalmuk sincs, melyik teszt és melyik eredmény a korrekt. A vírusirtó tesztek a vírusirtó gyártók számára készülnek, de jó szereplés esetén szeretnek vele villogni a sajtó és a felhasználók szemeinek kereszttüzében. Olyan adatokat szolgáltatnak ezek a tesztek, amiket képtelenség megjegyezni, ráadásul a felhasználók szempontjából teljesen lényegtelenek. Még mindig az a feladatuk a vírusirtóknak, hogy megvédjenek, és minden kártevőt megtaláljanak. Egyetlen teszt sem segít a felhasználóknak a könnyebb eligazodásban, ráadásul a tesztek figyelésével még mindig csak maximum 20%-os védettséget lehet elérni. Most megtudhatod, hogy a vírusirtó tesztek helyett mire kell odafigyelned, hogy 100%-os legyen a védelmed.

A vírusok, kártevők mítosza

A rengeteg vírus, kártevő és fertőzés, hírekben, cikkekben való folyamatos megjelentetése azt az érzetet kelti, hogy nincs ellenük megoldás, és folyamatos veszélynek van kitéve mindenki. A vírusirtó gyártók a médiával karöltve hosszú ideig fenntartják a pánikhangulatot és a tanácstalanságot, holott pofon egyszerű megoldások vannak a kártevők ellen. Az első pofon egyszerű megoldás a megelőzés. Megelőzést sokkal nehezebb eladni, mint katasztrófa esetén egy szoftvert. Ne dőlj be a katasztrófa hangulatnak, mert attól csak többet fogsz költeni. A 10 Holtbiztos tippben elolvashatod, hogy igazából mikre kell rákoncentrálnod a hírek és cikkek olvasgatása helyett, és akár még azt is kiszámolhatod, hogy mennyit spórolsz ezzel.

A SPAM-ek rejtélye

Az internetes feketegazdaság néha sokkal dörzsöltebb és eltökéltebb zseniket szippant magába, mint a jó oldalon álló vírusirtó gyártó cégek. A SPAM-ek elleni küzdelem kezd egyenlőtlen harccá válni, és a rossz fiúk egyértelműen előnyben vannak. Ezt a jók sosem fogják neked kommunikálni, helyette kifejlesztenek SPAM szűrő alkalmazásokat, és jó pénzért, évről-évre újra eladják neked. Ezek a szoftverek hasznosak, de önmagukban megint csak mennyit számítanak? Igen, jól mondod, 20%-ot! A 10 Holtbiztos tippből egyszerű SPAM elkerülési tanácsokat és megszabadulási tervet kapsz.

A kiirthatatlan kártevők talánya

Léteznek - és ezek szaporodnak most leginkább - olyan kártevők, amik tönkreteszik az operációs rendszert, így működésképtelenné teszik a vírusirtót is, hiszen, amint azt látni fogod a 10 Holtbiztos tipp első fejezetében (innen letöltheted teljesen ingyen >>), a védelem első alappillére esetünkben a Windows. Az ilyen kártevők garázdálkodását egyetlen vírusirtó szoftver sem tudja helyrehozni, végzetesen megsérül a rendszer. Ez szokott az a pont lenni, amikor a felhasználók elveszítik a hitüket, és a megfelelő információk beszerzése helyett inkább lecserélik a vírusirtójukat egy másikra, és bőszen szidják az előzőt. Holott minden vírusirtó szinte egyforma védelemre képes. A megoldást, mint ahogy a 10 Holtbiztos tippben is olvashatod, a tudás jelenti, nem a vak bizalom a vírusirtó szoftverben.

Miért ez a kemény fellépés?

Nézd, őszinte leszek, a 10 Holtbiztos tipp olyan tudásanyagot hordoz, amit én három év alatt szedegettem össze, te viszont 10 nap alatt a magadévá teheted. De nem csak a magadévá, hanem az egész családodévá, beleértve a kiskamasz és tinédzser korú gyermekedet is. Ha szülő vagy, akkor nincs fontosabb feladatod, mint megtanítani a csemetédet erre a tudásra, mert nincs annál rosszabb, mikor egy gyereket veszélyeztetnek a számítógépes bűnözők! Mint szülő, ezt a fenyegetettséget teljességgel átérzem, és kénytelen vagy hinni nekem, mert ebben a témában sajnos már túlságosan is harcedzettnek számítok. A 10 Holtbiztos tipp olyan érthető nyelven íródott, amit a tizenévesek is könnyedén megértenek.

Ezek a bizalmas információk, amiket átadok neked a 10 Holtbiztos tippben, garantáltan megváltoztatják a gondolkodásmódodat, és megadják neked azt, a most még luxusnak érzett színvonalat, amit a tökéletes védelem jelent.

Ha a tíz tippből legalább hatot megfogadsz, képes leszel könnyedén és örökre lerázni a vírusok okozta problémát, és a továbbiakban ugyan ilyen könnyedén leszel képes védett maradni, bármilyen kártevő ellen.

Hogyan és mennyiért juthatsz hozzá a 10 Holtbiztos tipphez?

Az alábbi megrendelési űrlap segítségével, 4770,- forint HELYETT INGYEN (bruttó, további költségek nincsenek) juthatsz hozzá ezekhez a máshol inkább titkolt információkhoz. Titkolják, meg nem céljuk, hogy jól képzett légy, inkább azt szeretnék, hogy a szoftverekre hagyatkozz. Megtanítom neked, hogy ez miért hibás szemlélet.

Úgy gondolod, hogy túl sokba kerül?

Én is úgy gondolom, hogy túl sokat fizettem a három évi harctéri tapasztalatért, és túl sok rosszat láttam már. De ha valaki három évvel ezelőtt a kezembe nyomott volna egy ilyen túlélőcsomagot, gyorsan imába foglaltam volna a nevét. Éppen ezért készítettem ezt az anyagot, hogy neked ne kelljen elszenvedned a harci sebeket

A harctéren edződtem, három éve koncentrálok erre a területre. Nem csak a frontvonal széléről kukkoltam befelé a sűrűjébe, mint sokan mások, hanem biztonságos csapást vágtam a mögöttem jövőknek!

Fontos tudnivalók a megrendelés előtt:


1. A 10 Holtbiztos tipp egy e-mail tanfolyam, e-mail sorozat formájában kapod a fizetés után, a tanfolyam anyaga naponta érkezik e-mailben.

2. A fizetés módja lehet átutalás vagy csekkes befizetés (a részletekről a tanfolyamra jelentkezés után, e-mailben értesítelek.)

3. A fizetés előre történik, tehát a pénz - 4770,- Ft - megérkezése után aktiválom az anyagot, addig olvasgathatod az első tippet, ezzel megkezdjük az életbe vágóan fontos információk átadását.

4. Lehetőség van céges/vállalkozói adatok megadására is, errõl ne feledkezz meg a Számlázási név és Számlázási cím mezõknél (mindenképp ÁFÁ-s számlát kapsz). Ha magánszemélyként vásárolsz, akkor ezt a két mezõt kihagyhatod.

Garantálom!

Pénz visszafizetési garanciaSzokásomhoz híven, természetesen garantálom, hogy számodra hasznos lesz a 10 Holtbiztos tipp, de ha úgy éreznéd, hogy mégsem az, akkor visszakérheted a teljes összeget!  Nem lesz harag, nem lesz faggatózás. Szólsz és visszafizetem a pénzedet. (Egy indoklást azért szivesen veszek).

Töltsd ki az alábbi űrlapot, különösen figyelj az e-mail címed helyességére!
10 holtbiztos tipp borító
Neved : *
E-mail címed: *
Fizetés módja (csekk v. átutalás?): *
Irányítószám: *
Város: *
Utca, házszám: *
Telefonszám: *
Számlázási név:
Számlázási cím:
Volt már gondod vírusokkal?: *
Az űrlap kitöltése és a "Kérem a 10 Holtbiztos tippet!" gomb megnyomása után egy visszaigazoló oldalra fogsz kerülni, amely azt jelzi, hogy a rendszer befogadta az űrlapot. Aztán perceken belül e-mailt kapsz az általad megadott címre, a fizetési tudnivalókkal és részletekkel.

Ne feledd, nem csak saját magadért tartozol felelősséggel, hanem a gyermekeidért és szeretteidért is! Ehhez a 10 Holtbiztos tipp megad minden segítséget.

Üdvözlettel,
Vidi Rita, a 10 Holtbiztos tipp megalkotója, és a felelős gondolkodású felhasználók legjobb barátja :)


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerzõdésnek minõsül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelõen irányadóak. A szerzõdés a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Mivel 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk, ez a szöveg itt csak a jogszabályok kedvéért van itt, nálunk minden vásárló bármikor elállhat a szerződéstől.