Ha ezen nem döbbensz meg, akkor semmin…

Egyszer volt egy érdekes esetem az egyik főnökömmel. Kiadott egy utasítást, meghozott egy döntést, amelyről nagyon gyorsan kiderült, hogy helytelen volt. Mikor rákérdeztem, hogy: most akkor mi legyen? Visszacsináljuk? Akkor az volt a válasza: “Nem csinálok s.gget a számból: így marad!” Ezáltal szívtam a fogamat én napokig, szívták a beosztottaim, szívta a fél gyár. De ő nem csinált s.gget a szájából. Ez is egy hozzáállás.

Én viszont más vagyok: én vállalom a rossz döntéseim esetén is a visszakozás és bocsánatkérés eshetőségét. Sőt, azt is bevállalom, hogy fújhatnak még olyan szelek, mikor visszacsinálok valamit. Mivel a magam ura vagyok, emelt fővel megtehetem, hogy a külső és belső tényezők hatására hol így, hol úgy döntök.

Most döntöttem: visszacsinálok valamit, amit régen lehet, hogy Te is szerettél!

Kicsit átszabtam, másik oldalra tettem, új ruhát adtam rá, kibővítettem, korszerűsítettem, és íme, szeretheted újra:

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt?

Ez az én előkarácsonyi ajándékom:)

Meddig akarsz még szenvedni a lassú géped miatt? Van megoldás, ráadásul könnyű és gyors! Kattints ide, és nézd meg, hogyan tudod begyorsítani a gépedet saját kezűleg!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

14 hozzászólás so far:

 1. József, majd egyszer, máshol elmesélem, hányszor ítéltem, és hányszor nem:)
  Egyébként igazad van, és lehet a tökéletességre törekedni, mert úgy szép az élet, ha kihívásokkal van tele:)

 2. Kedves Rita!
  Örülök az elhatározásodnak. Mint azt már sokszor kifejtettem nagyon nehéz kezdőket tanítani és főleg olyan iramban, mint az első 80 napos tanfolyam volt.
  Az Én személyemből kiindulva ismételten csak azt tudom mondani, hogy a Felhasználó Update 1.0 folytatása lenne sikeres nálam és hozzám hasonló embereknél.
  Mostanra egy nagyon jó csapat jött össze. Nem szükséges a könyv, jó a CD és DVD lemezes kiadás, csak ölelje fel a Windows Word XP Office program csomagját.
  Szeretnék arról is tanulni, amit a Felhasználó Update folytatásaként ígértetek.
  Továbbra is tiszta szívvel szurkolok, hogy álmaidat “tani-tani szeretnék”,ne add fel és sikeresen megvalósuljanak.
  Üdv.:U:Ferenc

 3. Egy mondás szerint “egy újszülöttnek minden vicc új”. Ezzel azt akarom mondani, hogy mindig lesznek “újszülöttek (kezdők)”. Tehát ilyen és ehhez hasonló tanfolyamokra mindig szüksége lesz valakiknek. Csináld végig újra és újra, sok kezdőnek könnyíted meg vele a géppel való bánást. Saját tapasztalatom, hogy ha annak idején lett volna ilyen, akkor nem bámultam volna hetekig a gépre, “mint borjú az új kapura”. Egy szóval sok sikert és kitartást.
  Üdv: Dubi

 4. Szia Rita!

  Minden döntés jó abban a pillanatban, aztán az idő hozza meg a jogosultságát, jó vagy rossz volt-e.
  Örülök, hogy visszahoztad egy korábbi jó döntésedet. A nagyok erénye, ha belátnak és tudnak korrigálni. Ezt is megtetted!

  A legjobb, ha felkészülsz a legjobbra!
  Sok sikert és kitartást,
  Linda

 5. Szia Rita
  A fonokodrol csak anyit,hogy nem a szajabol,hanem a fejebol csinalt segget,jo nagy seggfej lehet,a regi kommunista vezetokre emlekeztet.A 80 napos oktato tanfolyamod tenyleg nagyon kedves karacsonyi ajandek,nem is tudom mivel viszonozhatnank!Elso alkalommal be kell valljam,akarmenyire is jol fogott,max30%-at sikerult attanulmanyozzam idohiany miatt es mert eleg surun kovettek egymast a leckek.Ez most meg egy lehetoseg ,KOSZONOM
  udv.Zoltan
  u.i.kedves Rita,azt hiszem te meg tudod kulomboztetni,hogy ki ir neked,mert ugy vettem eszre,hogy vagyunk kb.3-4 Zoltanok a blogjaidban

 6. Kedves Rita !

  Köszönet az elő karácsonyi ajándék-ért, Te mindig tudsz ujjabbés újabb meg lepetéssel elő rukkolni.
  Azt hiszem mindenkinek kellemes meglepi,sajnos mi nem tudjuk viszonozni.
  Üdv.: Ilona

 7. Kedves Rita! Hosszú életem során én is hoztam rossz döntéseket, volt amit visszavontam, voltak olyanok is amelyeket utólag már nem lehetett megváltoztatni. Nem tudom milyen ember a főnököd, e döntéséből úgy tűnik, hogy szavatartó, még a saját kárán is. Ezt én sokra tartom, manapság, amikor csak a haszon számít bármi áron.
  Mi a véleményed a LINUX ingyenes operációs renszerről? Nem vagyok túl jártas a számítástechnikában, nekem tetszik. Jelenleg a Windowssal párhuzamosan használom. Nincsenek vírusok, az általam használt Windowsos programok is futtathatók rajta. Üdvözlettel: Szeli Árpád

 8. Örülök, hogy örültök:))
  Jól esik olvasni ezeket a kommenteket, és le vagyok döbbenve, hogy több, mint 100-an már jelentkeztetek is!:)
  Úgyhogy a bejegyzés címe még rám is vonatkozik:))

 9. Kedves Rita!
  Örülök e döntésednek, nemcsak a kezdőknek van szüksége az ilyen tudnivalókra hanem a több éve gépet használóknak is, hiszen te mindig naprakész vagy, lehet tőled tanulni, na meg az ismétlés a tudás atyja vagy anyja ahogy tetszik.
  Szóval köszike az ötletet, a régi főnököddel ne törődj, te már a saját főnököd vagy és a visszajelzések alapján azonnal látod hogyan is döntöttél.
  Szerintem most jól.
  Sok sikert, várom a folytatásokat.
  Üdvözlettel
  Gabi

 10. Szia Rita!

  Késő komment, de egy köszönöm szerintem sosem késő. Köszönöm szépen az előkarácsonyi ajándékot. Véleményünket megváltoztatni úgy, hogy azzal másoknak még jót is teszünk, csak becsülendő.

  További jó munkát!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.