Ajándék tanulmány laptop vásárlás előtt állóknak

Több szálon is összefutottak most a laptop választási témák körülöttem, az egyikről nem beszélhetek még, a másik meg az, hogy egyre többen bíznak meg az értékítéletemben – amit ezúton is nagyon köszönök – és egyre többen kérik ki a véleményem vásárlás előtt.

Mikor laptopokról van szó, sosem tudom pár mondattal megmagyarázni az álláspontomat, és amint a tanulmányban is látni fogod, meg van ennek az oka. Tudod mit? Nem kerülgetem a forró kását, íme a legfrissebb tanulmányom és segédletem: Hogyan válasszunk gyors és erős laptopot a vállalkozásunknak? (Magánszemélyek is elolvashatják természetesen!)

Figyelem! Készíts ide magadnak rágcsálnivalót, teát, kávét, kakaót, vagy bármit, ami az agysejtjeidet tuningolja, mert nagyon sok új infót fogsz készhez kapni a tanulmányból!

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

6 hozzászólás so far:

 1. Van egy Murphy törvény: “tervezd meg úgy a dolgokat, hogy a hülyék is tudják használni. Utána csak hülyék fogják használni.”

  Becsülettel végigolvastam, de számos ponton éreztem támadhatónak. Az alapvető tévedés szerintem onnan ered, hogy Te (és ezt most személyeskedés nélkül mondom) céges felhasználóként és otthoni felhasználóként IS használod a géped. Akkor nagyjából igazak a leírtak (az ASUS-t kivéve… :) ). Egyébként meg nem teljesen.

 2. Ákos, akkor te most melyik kategóriába is sorolod magad? ;)

  Köszönöm, hogy időt szántál az elolvasásra, és nyilván támadható belőle bármi a szakma részéről. Nem neked írtam :)

 3. Óóó, én különleges kategória vagyok. Otthon egy G4-es Apple iBook notebookot használok, a cégnél pedig egy asztali PC-t…

  Amúgy éppen a Toshiba Tecra M10 a szívem csücske, elpusztíthatatlan konstrukció.

 4. “A merevlemez hibernált és készenléti
  állapotban is aktív, szállítás és rázkódás közben viszont sérülhet!” Hibernáláskor a memória tartalma mentésre kerül a merevlemezre, ezután viszont ugyanúgy kikapcsol a számítógép, mint leállításkor. Ez a legkedvezőbb az akkumulátor üzemidejének tekintetében (alvó/készenléti állapotban a memóriában marad minden, ezért ez csak rövidebb szünet esetén ajánlott. Persze az egyéb perifériák, beleértve a merevlemezt ilyenkor is leállnak.), mivel a hosszú bootolási folyamat helyett csak a hibernációs fájlból kell visszaolvasni az adatokat. Arról nem beszélve, hogy gyorsabb is.

 5. Egen, a hibernálásos részen én is fennakadtam, bár néha tényleg célszerű rendesen kikapcsolni a gépet, de inkább azért mert néhány progi összeszemeteli a memóriát és hibernálás után az ott marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.