Videó a biztonságos internetes pénzügyi tranzakaciókról – szavazás

Van egy pár elég ütős anyagom dugiban, ami számodra is hasznos lehet. Ugyanakkor nem fogom tukmálni, mert ahhoz túl jók az anyagok, tehát kérned kell. A kérés szavazással zajlik.

Szavazz!

Érdekelne jelen esetben, az internetes pénzügyi tranzakciók biztonságáról szóló videó? Ha kellő számú igen születik, akkor hozzáférhetővé teszem. Két napig lehet szavazni! A kellő számú igenek számát nem árulom el, de támpontként annyit, hogy többszáz igenre van szükség… Esetleg szólj az ismerőseidnek, hogy jöjjenek szavazni ők is ;).

Tehát akkor a szavazás:

Szeretnél egy átfogó videóanyagot INGYEN a biztonságos internetes pénzügyi tranzakciókról?

Eredmények

Loading ... Loading ...

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

10 hozzászólás so far:

 1. Kedves Rita!
  Végül is nem sok, de mégis az interneten keresztül csekekre való átutalást szoktam küldeni. Gondolomaki kivancsi anak ez pontosan elég az informáciok megszerzéséhez. Maradok tisztelettel: Ládi János.

 2. Engem nem csak az érdekel, hogy amikor én fizetek, az biztonságos-e, hanem az, hogy hogyan tudok én kialakítani olyan internetes fizetési konstrukciót a vásárlóim számára, amelyet ők biztonságosnak tartanak.

 3. Semmiképp nem akarok interneten keresztül utalni, stb. inkább havonta egyszer egy újsággal a kezemben beülök a bankba. Most azon igyekszem, hogy legalább a postát megspóroljam, e-számlákat kapjak és a bankból utaljak.

 4. Kedves Rita!
  Engem is érdekelnek a számitógépes fizetési
  tranzakciók,pláne a Payapal,bár azt hallottam.
  hogy erről a hekkerek nagyon könnyen le tudják
  nyúlni a pénzt.Várom válaszod.
  Baráti szeretettel
  Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.