A vevő véleménye szent!

A vevő véleménye szent!

Főleg, ha van olyan kedves, és ilyeneket ír, mint Szigeti Ami, a Gyorsítósávról:)

Igazság szerint, Ami már a harmadik levél után megosztotta velem a tapasztalatait, amitől nekem egyből fülig ért a szám: eleve a levelének is örültem, és rádaásul csupa jókat írt!

Lássuk, hogyan értékeli a Gyorsítósávot, UTÓLAG!

Szia Rita!

Hogy elrepült ez a 9 nap :-) Nagyon szépen köszönöm a szuper tanácsaidat! Érdekes érzés van bennem, úgy érzem, hogy most már én uralom a gépemet, és nem csak úgy használom a vakvilágban. Tudom, hogy milyen folyamatok zajlanak benne (na jó, úgy nagyjából), és a Te szavaiddal élve, tudatos felhasználó lettem. Pedig azt hittem, korábban is az voltam. De nagyon sok értelemben most váltam azzá, és ezt Neked köszönhetem. ;-)

Szóval, nálam az első 4 lecke után volt ugrásszerű a változás. *** nem használok, rendbetettem a *** is (na ez az, amit viszonylag rendszeresen eddig is csináltam), de ezt az utolsó leckét a *** megpiszkálásával még alkalmazni fogom. Kingám gépén is dolgoztunk, együtt, hogy ő is lássa, és magyaráztam neki mindent, még akkor is, ha nyilván 10 évesen nem ért még mindent (vagy ki tudja ;-) ). Ja, és minden szombat délelőtt együtt vírustalanítunk. Azt is megtanítottam neki, hogy minden letöltés után ellenőrízze a file-t. Ezt már egyedül csinálja.

Köszönök mégegyszer MINDENT,

Szigeti Ami
http://www.foltosdolgok.hu

Nos, szeretnél Te is Amihoz hasonló, tudatos felhasználó lenni, aminek kvázi a mellékhatása az, hogy begyorsul a géped? (Mert lehet így is nézni a dolgokat:))

Senki nem születik profi felhasználónak, de az nem mindegy, hogy honnan szeded össze az alapokat! Mi összeszedtük és egy anyagba rendeztük a legfontosabb, leglényegesebb, leghasznosabb tudnivalókat, a PC Start anyagban. Kattints ide, és nézd meg a részleteket>>

Kapcsolódó bejegyzések:

3 hozzászólás so far:

  1. szia rita.rendszeres olvasod vagyok es halas vagyok asegitsegedes a tanitasodert.van egy problemam ,mivel nagy netezo vagyok [ a gephez analfabeta ]a virusokal van bajom.volt egy kedves ismerosom aki segitet de el ment kulfoldrees most nincski iranyitson. feltoltottem ingyenes virus olot.de………..meg rendelni nem tudom tolled mivel izraelbe elek es itt nem tudom milyet mivel nem csapnak be.elore is koszonom a segitsegedet. maradok hallas tisztelettel magda

  2. Magda!

    Pontosítsd kérlek: azt szeretnéd, hogy ajánljak jó vírusirtót, vagy ajánljak valakit, akitől helyben tudsz vásárolni? (Ez utóbbit biztos, hogy nem tudok ajánlani…)

    Otthonra ingyenes az Avast. Ha minden modulja aktív, ami az ingyenes HOME verzióban bennevan, akkor annak jól kell védenie.

    Ha szétnézel izraelben, akkor is kimondottan vagy nod32, vagy kaspersky forgalmazót keress! Remélhetőleg nem vernek át, a termékek pedig önmagukért beszélnek.

  3. rita koszi szepen a tanacsodat.igazadvan nem fogalmaztam hehelyesen de te mint mindeg meg ertettel .kerlek szepen ird meg nekemhogy kell be irjam az avast , amedig beszerzem itt.koszonom es kellemes het veget kivanok neked es csaladodnak. magda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.