Akció vége, elteszem magam két hétre…

Jé, még rímel is:) Najó, igen csak erőltetett rím az…:)

Huhh, hát nem semmi két hét van mögöttünk, és ezért itt és most szeretném megköszönni Neked, hogy végig velem voltál ebben a szuperintenzív időszakban, és bírtad a strapát!

Külön köszönöm a vásárlóknak: egyszerűen nem hittem a szememnek, ahogy özönlöttek befelé a megrendelések, és mostanában a postás sem hisz a szemének, mennyi pénzt kell hordania a cégnek:)

Ez volt eddigi üzleti életem legjobb és legsikeresebb kampánya, aminek két okot is tulajdonítok. Az egyik az, hogy sikerült egy komoly, kézzelfogható, saját bőrön érezhető problémára megoldást nyújtani a Gyorsítósávval.

A vírusok problémája nem minden pillanatban égető, meg kell, hogy mondjam. Az akkor éget, mikor már két méteres lángokkal lobog. Sőt, néha suttyomban zajlanak ugyebár a dolgok, ami megnehezíti a probléma megfogalmazódását a fejekben. Ez elég nagy gond a mi számunkra, információt szolgáltatók számára. De hát unalmas is lenne, ha túlságosan egyszerű lenne, igaz?

A kampány sikerének másik oka az, hogy a módszer, hogy ahogyan végigvittem magát a kampányt, ez kérem, működik! Láttad, itt voltál, nem titok, lehet utánozni is:) Én is tanultam az alapokat, és kifejlesztettem a saját módszeremet, már kirázom a kisujjamból.

Ma kaptam egy aranyos levelet valakitől, aki azt írta, hogy biztos, hogy én 10 órát ülök naponta a gép előtt. Hát, ez majdnem igaz LENNE, ha nem lenne az a fiatalember ott mellettem, a képen (jobb oldali menü). Ő nem enged ennyit:) Effektíve csak pár órát töltök aktív alkotással, olyan kettőt-hármat, maximum. A többi szervezés, levelezés, “aktatologatás”.

Most elteszem magam két hétre. Szabadságot terveztem, sok olvasással, kertészkedéssel, kézimunkával, nagy sétákkal (sokkal jobban szeretem az őszt, mint a nyarat, érdekes, gyerekkoromban fordítva volt:)), netán délutáni szunyákkal.

De az élet közbeszólt egy kicsit, egy óriáslehetőséggel. Nem mondok erről többet, csak azt: szoktasd magad Te is egyre több gép előtti üléshez, szoktasd magad a géped felfedezéséhez, szoktasd magad ahhoz, hogy Te uralod, mert olyan dologra készülünk (bizony, többedmagammal), amitől megremeg alattad a szék, az biztos! De pszt, én nem szóltam semmit:)

Úgyhogy az elkövetkezendő két hét kampánymentesen, vírusmentesen, viszont előkészületekkel fog telni. Ja, és ma kitaláltam még egy meglepit Neked (teljesen ingyenes lesz, ajándék), úgyhogy majd két hét múlva megleplek! (Hátha ettől jobban vársz majd vissza:))

Szépséges két hetet mindenkinek!

Meddig akarsz még szenvedni a lassú géped miatt? Van megoldás, ráadásul könnyű és gyors! Kattints ide, és nézd meg, hogyan tudod begyorsítani a gépedet saját kezűleg!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

30 hozzászólás so far:

 1. Monden jót, és ide vagy oda, várlak vissza, igaz hiányozni fognak a mailotok, vagyis a mail-od. Néha már vártam azt, hogy mi újjal rukolsz elő. Köszönöm ezt, a csodás egy esztendöt! És remélem vissza térsz, épségben egéségben! Mivell néküled, igen silány ez, a netközöség! Te vagy A vírús elensége, és nem hiném azt, hogy nem megy neked kit napmint nap, csinál valamit, vagy egy ujjal rukolsz elő. Na szómi szó, kelemes pihenést, és jo nyaralást, vagyis jóőszőlést!

 2. Kedves Rita, élvezdd a megérdemelt pihenést, azzal a tündéri kis fickóval…ő tudja , hogy meddig pihenhetsz.-)))
  Kapcsolj ki, ne gondolj másra…
  Szeretettel. Ágnes

 3. Kedves Rita! szerintem valami tőrtént a gépemmel, mert hiába szerettem volna megrendelni a kedvezményes gyorsitósávot nekem nem sikerült, mert nem tudtam bejelentkezni. Mág mindég ugyanaz a Nagymama vagyok aki eddig is érdeklődéssel olvasta a híreidet, de sajnos most lemaradt a fontos dologról. Azért nem bánkódom, remélem, hogy csak az ügyetlenségem okozta a hibát és ha visszajöttél a szabadságról – és én is – akkor ehez is hozzájuthatok. Addig is kellemes pihenést és időtőltés a tüneményes kicsi fiókáddal.

 4. Kedves Rita !

  Köszönöm az eddigi szorgos tevékenykedésed,
  most térj nyugovóra, csinálj igazi pihenőt-kikapcsolódást. Érezd magad (magatokat ) nagyon-nagyon jól és nagyon várunk vissza.
  Üdv. Ilona

 5. Kedves Rita!! Élvezd jólmegérdemelt pihenésed,hisszen egész évben miattunk fáradoztál.Nagyon várunk vissza!!!!!Nagyon jó pihizést mégegyszer Csné Edit.

 6. Érdemeid elismerése mellett pihenj, töltődj, hogy új erővel okosíthass minket! Visszavárunk és köszönjük az eddigieket!

 7. Szia Rita !

  Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok
  neked..
  Várunk vissza….

  Köszönet az eddigi leckékért..

  Üdv Nagyné Éva

 8. A sok jó kívánságot már fokozni nem tudom, így csak azt óhajtom. hogy erődnek és egészségednek teljében jöjj vissza közénk.
  Tisztelettel üdvözöl: U.Ferenc

 9. Kellemes (nagyon-nagyon megérdemelt) pihenést kívánok Nektek ! Gratulálok a munkádhoz ! A Gyorsítósávval olyan elégedett vagyok mint egy “Whiskas macska”.Egy “vén róka” villamosmérnök.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.