Gyöngyi véleménye a Gyorsítósávról

Állandó, oszlopos olvasó- és véleményező-barátném, Hantos Gyöngyi tegnap elolvasta a Gyorsítósávot, kipróbálta a trükköket, és nem átallotta megírni a véleményét. (Még ilyet, hogy mik vannak! :))

Gyöngyi nem ma kezdte a számítástechnikát, ő maga is tanítja az olvasóit a blogján.

Tehát a véleménye messzemenőkig megalapozott és nem elfogultságból fakadó. Ő az, akinek a véleménye számomra mindig számít:

“Kézhezkapva Rita turbósító e-bookját különféleképpen reagáltam a gyorsító-tanácsokra:

– Ó, én ezt már tudom. Alkalmazom is, mert szerepelt a 80 napos tanfolyamban, és Rita már megtanította nekem. (No, elárulom, nem ez lett az alapélményem.)
– Ó, én erről már hallottam, de sosem alkalmaztam, mert valahogy sosem szakítottam rá időt, pedig csak pár perc az egész. Szóval a „Jé, hogy ezt miért nem csináltam meg előbb?”élmény.
– Ó, tudtam, hogy léteznie kell valami hasonló beállításnak, de sosem volt türelmem/időm utánanézni, kipróbálni. Most meg kapom ezüsttálcán, lépésről-lépésre leírva, hogy még gondolkodnom sem kell, csak csinálni.

Összefoglalva:
A kilenc fogást alkalmazva a gép tényleg megtáltosodik. Ez leginkább a videólejátszásoknál érzékelhető, de előbb munkakész is lett a reggeli bekapcsoláskor, mint előtte.
Záróélmény:
Este megcsináltam mindent, amit Rita javasolt. Akkor nem indítottam újra a gépet, csak reggel. Kaptam egy párbeszédablakot. „Jaj mi ez! Biztos valamit elrontottam tegnap félálomban.” De nem. Hirtelen eszembe jutott, hogy Rita írt erről az ablakról, hogy újraindítás után megjelenik, mindenre gondolt, hogy ne maradjak kétségek között. Köszönöm Neki!”

Hantos Gyöngyi
http://ladyuser.blog.hu

Igen, ezzel még jobban fel akartalak csigázni, sőt, ma még egy előtte-utána képpel is szeretnék kedveskedni, hogy lásd, nem a levegőbe beszélek, mikor azt mondom, hogy a Gyorsítósáv valóban meggyorsítja a géped működését! Próbáld ki az első két trükköt kockázat nélkül, ingyen>>

Meddig akarsz még szenvedni a lassú géped miatt? Van megoldás, ráadásul könnyű és gyors! Kattints ide, és nézd meg, hogyan tudod begyorsítani a gépedet saját kezűleg!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

5 hozzászólás so far:

 1. Légyszi itt tegyétek fel a kérdéseket! Levelet már hatot kaptam, viszont akkor a többiek nem okulnak belőle!
  Nyugodtan tedd fel a kérdésedet itt, akár csak egy álnévvel, nagyon szívesen válaszolok!

 2. Szia!
  A gyorsítás nekem nem igazán jött be,mert már régóta igy használom a gépem,de ha van még valami jo tanács akkor szívesen meghallgatom.Már eddigis sokat tanultam a leckéidből,és a blogokbol is.Köszi mindent!!!!!!!!!!!!

 3. Norbert, most egy kicsit nem értem, hogy miről beszélsz. Gyöngyin kívül senki ember fia nem próbálta még a Gyorsítósávot saját kezűleg. Holnap fog megjelenni…

  Régóta így használod a géped? Hogyan? Oszd meg velünk kérlek!

 4. En nem olvastam a gyorsitosavrol,de nehany aprosag amit szoktam alkalmazni,hogy gepem ne lustalkodjon,a kovetkezok:
  -kb ket-harom hetente toredezesmentesitest csinalok
  -az elozmenyeket torolom
  -a cokiekat kitakaritom
  -ha bizonyos programok nincsenek is hasznalatban,sokszor a feladatkezeloben lathatjuk ,hogy hasznaljak a proceszort,ilyenkor ott letiltom a nemkivant folyamatot

 5. Szia Rita!
  Tudom, hogy szabira mész, jó pihenést kívánok a csapatnak én is.
  Arra gondoltam, hogy még az utolsó lecke előtt jelzem, hogy leckén kívül “magánszorgalomból” azt hiszem orbitális hibát követhettem el valamelyik nap. Ugyanis nagy felbuzdulásomban elindítottam a lemezkarbantartót, ami meg is tette amit kellett neki – gondolom – viszont azóta a gépem nem nyitja meg sem a Word, sem az Excel-es dokumentumokat, programokat.
  A programok között megjelent egy lemezkarbantartó2 is, arra már nem merek rákattintani, hogy megnézzem mi is az?
  Számítógépes ismerősöm azt mondja, újra kell telepíteni a gépet.
  Aki kommentező olvassa ezt a bejegyzést, Rita szabija alatt, tudna valamit válaszolni? Tényleg mindent újból kell csinálni, vagy valamit vissza tudok én magam is csinálni, s ha igen, hogyan?
  Előre is köszönöm a segítségeteket!:-)
  Üdv.:
  Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.