Gyorsítósáv – bemutató

Elkészült a bemutató a Gyorsítósávból

A két bemelegítő leckét/fejezetet teszem publikussá, de csak szeptember 5-e, péntek reggel 8-ig. Utána már csak a vásárlók látják (az első két lecke ajándék lesz minden vásárlónak).

Kattints a linkre, nyisd meg, aztán gyors mentést javaslok!

A Gyorsítósáv bemutató>>

Update: 2008. szeptember 5. 10.10

A linket levettem, mert letelt a határidő közben. De nem csak a linket vettem le, hanem az egész bemutatót eltüntettem a netről, mostantól csak a vásárlók számára hozzáférhető.

A megrendelés után azonnal megkapod a két első gyorsító trükköt, hogy azonnal kipróbálhasd, mennyire hatékony a módszer. Utána még mindig van lehetőséged eldönteni, hogy kell-e Neked egyáltalán. Próbáld ki kockázatmentesen!>>

Kérdezz a hozzászólások között!

Senki nem születik profi felhasználónak, de az nem mindegy, hogy honnan szeded össze az alapokat! Mi összeszedtük és egy anyagba rendeztük a legfontosabb, leglényegesebb, leghasznosabb tudnivalókat, a PC Start anyagban. Kattints ide, és nézd meg a részleteket>>

Kapcsolódó bejegyzések:

6 hozzászólás so far:

 1. Na ez tetszett!Elolvastam, meg viszont nem csináltam mert már meg volt.:) Olyannyira karban tartom az asztalt,hogy még a lomtár ikont is eltüntettem.Nehogy már zavarja azt a szép képet amit amúgy sem látok.:) Sajnos a folytatás nem érdekel,mert azon emberek közé tartozom akik azt vallják,hogy : “az ingyennél olcsóbb nincs”.De továbbiakban is figyelemmel kísérem a munkásságodat,amihez sok kitartást és sok sikert kívánok! Maradok tisztelettel : wookie

 2. Szia Rita!

  Na ismét “tollat” ragadtam, hogy elolvastam a Gyorsítósáv bemutatót. Talán másokat is érinthet a kérdésem: vannak olyanok az asztalon, hogy pl. “AdbeRdr810_hu_HU”. Ezekkel mi a bűbájt csinálhatok?

  Előre is köszi:
  Feri

 3. Kedves Feri!

  Ezt szépen kitörlöd, mint a huzat! Ez az Adobe telepítő fájlja, semmi keresnivalója az Asztalon. Telepíted az Adobét, és aztán a telepítőfájlt szépen letörlöd.

  Eleve nem oda kellett volna menteni. Ha jól megnézed, egy ilyen letölthető fájlnál valahogy mindig a C: meghajtó az alapértelmezetten felbukkanó. Az még nem gond, de ha az Asztal mappájába mented, akkor kinn lesz ikonként, ami ugye káros, maximum akkor nem, ha a telepítés végéig van ott maximum.

  Javaslom, hogy hozz létre egy mappát a letöltött fájloknak, így egy kupacban tárolhatod őket, és nem kell állandóan a törlésükkel foglalkozni, és erőforrást sem igényelnek.
  Nálam van egy mappa a gépemen (D meghajtón, nem a C:-n, erre sem árt odafigyelni), ami az ilyen telepítőfájlokat tartalmazza. Némelyikről nem is tudni, hogy mi az, na, azokat időről-időre kikukázom, elvégre ha kell majd valami, akkor majd le lesz töltve a friss verziója újra.

  Mindent törölj az Asztalról, ami nem programindító ikon. Ami programindító, azt pedig húzd le a gyorsindító menübe. AZTÁN töröld az Asztalról. Így szép lassan, módszeresen, eltüntetsz mindent az Asztalról, és szépen a gyorsindító menübe csoportosítod.

  Ez olyan, mint mikor egy igazi asztalról elpakolsz, és a fiókokba rendezgeted a cuccokat. :)

 4. Kis bemutató, de hasznos :D Én mikor meg vettem ezt a használt gépet fél órát kellet várni mire behozta az asztalt (4 ikon volt rajta.)Használni alig tudtam, de kezelésbe vettem én (nem ezekkel a tippekkel) körülbel 7-8 perc alatt kapcsolt be akkor…és ez az én tudásom volt (tudni kell hogy csak egy 13 éves kamasz vagyok…) alkalmaztam ezt a két tippet és kétszer olyan gyors lett a gépem tippet mi lenne ha meg venném ezt a 10 tippet összesen?
  Csodás vagy Rita ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.