Halloween-i töklámpás helyett…

Rövid leszek, de annál tömörebb (vagy hogy szokták ezt mondani).
Behódolok az évek óta jelenlévő hóbortnak, és megünneplem a Halloween-t.
Mégpedig mivel ünnepelhet egy üzleti blog? Nyert! Akcióval!

Mivel két napig fog tartani, azt a nevet adtam neki, hogy 2in1 (nagyon kreatív vagyok ugye?:)).

Viszont ha jól belegondolok, akkor inkább azért 2in1 a neve, mert ha mostantól számítva, két napon belül megrendeled a Gyorsítósáv-ot, akkor bizony, az mellé ajándékba megkapod a 10 holtbiztos tipp e-mail tanfolyamot.

Ez kereken 3960,- forintos megtakarítás. Szerintem mindenképp rendeld meg vasárnap (november 2.) délután 18.00-ig a Gyorsítósávot, és zsebeld be a jól megérdemelt ajándékodat!

Legyen már valami jó is a begyűrűzős dolgokban :)


Meg különben is, legyen halálgyors a géped, és közben hullajó a vírusvédelmed! :)

Boldog Halloween-t mindenkinek!

Senki nem születik profi felhasználónak, de az nem mindegy, hogy honnan szeded össze az alapokat! Mi összeszedtük és egy anyagba rendeztük a legfontosabb, leglényegesebb, leghasznosabb tudnivalókat, a PC Start anyagban. Kattints ide, és nézd meg a részleteket>>

Kapcsolódó bejegyzések:

10 hozzászólás so far:

 1. Kedves Rita!

  Jó az akció, de én már régebben megrendeltem mind a kettőt. Erről már lemaradtam.

  Kellemes hétvégét: György

 2. Gyuri!

  Viszont már van pár hétnyi előnyöd (és mindenkinek aki már megrendelte valamelyiket), a géped gyors és vírusmentes, foglalkozhatsz mással :))
  (bár Téged amúgy se féltenélek holmi lassulásoktól és kártevőktől:))

 3. Kedves Rita!
  Köszönöm az akciós ajánlatot, de jelen pillanatban nem áll módomba elfogadni.
  Jó hét végét . Üdv.:U.Ferenc

 4. Szia Rita!

  Már megvan a gyorsítósáv, de nem vettem észre, hogy jobb lenne a gépem. Vagy nekem nem jött be, vagy nagy gáz van nálam /minden működik, csak lassan/
  Kellemes hétvégét!

 5. Kedves Szabó Ildi!
  Megdöbbentem, hogy nem lett jobb a gépe!
  Megvásároltam a Gyorsítósávot (CDn), és lépésröl lépésre végigcsináltama feladatokat.
  Először el sem mertem hinni az eredményt. A gép minden egyes újra indítása után fokozatosan gyorsabb lett a gép. A feleségem erősített meg abban, hogy valami nagyon nagy változás történhetett, mert számára ijesztően gyors lett a gép. :-) Azóta már megszokta, és mindig emlegeti, hogy elsem tudja képzelni hogyan is használhatta még lassú korában.
  Kedves Rita! Köszönöm ezt a tartalmas hasznos anyagot, számomra világmegváltó hatással bír. Már fejből tudom a trükköket, és rengeteget tanultam a gépről, ezért az árát többszörösen is megtérültnek érzem!!! Köszönöm és minndenkinek ajánlom
  Csanádi István

 6. Ildi!

  A gyorsítósáv (mint ahogy tapasztalhattad is), egyrészt azokat a felhasználói bakikat iktatja ki, ami kezdetben mindannyiunkra jellemző (hogy csak az ikonokat meg a tálca elrendezését említsem…).
  Pluszban még optimalizálja azokat a rendszer beállításokat, amikhez hozzá szabad nyúlni, és az erőforrásfelhasználás minimalizálása érdekében szerintem hozzá KELL nyúlni.

  De a gyorsítósáv abszolúte nincs hatással a hardverekre.
  Minden gépnek megvan a maga hardver karaktere, és nagyon szomorú dolognak tartom, hogy akár az újonnan megvásárolt konfigurációk több, mint 50%-a a hulladék minőségével egyenlő. Tudom, durva szavak, nem is véletlenül használom ezeket, hiszen a szemfelnyitás a célom.

  Ott, ahol AKCIÓ és OLCSÓSÁG van kommunikálva, sosem csinálhatsz jó vásárt Te, mint vevő/felhasználó.

  Ott, ahol a teljesen új technológiákkal ellátott, szinte első szériás cuccokat veszel méregdrágán, ott sem járhatsz jól (hiába, hogy brutálisan erősnek tűnik például), mert már minőségbiztosítós koromban megtanultam, hogy az első szériák és az utolsó szériák borzalmasak!

  Egyszerűen a nemrég bevezetett újítások tele vannak gyerekbetegségekkel, a kifutó szériáknál meg már tojnak a minőségre…

  Én azt szeretném, ha mindenki, aki megveszi a Gyorsítósávot, egy hatalmas mosollyal nyugtázná, hogy szupergyors lett a gépe. Ha nem ez lenne a célom, hozzá sem fogtam volna a megíráshoz, elkészítéshez.

  De tudom – és nagyon rossz érzés -, hogy ezt nyilvánvalóan nem mindenki gépénél lehet elérni. Erre van a garancia: nem vagy megelégedve? Kérd vissza az árát. Nem akarom, hogy rossz szájízzel gondolj rám/ránk/Gyorsítósávra. Tudod az e-mail címemet, írd meg, ha vissza szeretnéd kérni a pénzedet!
  Minden jót,
  Rita

 7. Kedves Mindenki!

  Nekem gyorsabb lett a gépem. Megtapasztaltam, hogy a rossz beidegződéseken nem árt változtatni.

  Kedves Szabó Ildi!

  Újra kéne nézni a gyorsítósáv CD-t, mert lehetséges, hogy valami nem a megfelelő sorrendben került beállításra, vagy esetleg kimaradt. Előfordulhat néha.

  Rita korrekt mint mindíg.

  Szép napot kívánok: György

 8. Kedves Szabó Ildi!

  Lehet, hogy nem ártana egy teljes körű vírus és spyware keresését végig csinálni.

  Üdv: György

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.