Júniusi Windows frissítések

Bár a Te gépeden minden bizonnyal automatikusra vannak állítva a frissítések – ugye? Ugye? UGYE? :) – néha az automatikus frissítés nem ér el minden gépre egyformán gyorsan.

Ha úgy érzed, vagy úgy tapasztalod, hogy még nem kaptad meg az automatikus Windows frissítéseket ebben a hónapban, akkor vedd elő az Internet Explorer böngésződet, és másold ezt a linket a címsorába (haladóknak: control c – control v módszerrel):

http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=hu

A böngészőn keresztül megvizsgálódik a gépeden lévő frissítések állapota, majd a vizsgálat után kijön egy lista, ami telepítendő frissítéseket tartalmazza. Na, ilyenkor kell gondolkodás nélkül mindent telepíteni! Nem válogatunk, nem molyolgatunk, nem tesszük el a holnapi teendők közé, hanem mindet telepítjük.

Eközben van időd elmenteni az éppen félkész dokumentumokat, megírni a félig kész leveleket, majd a telepítések után újra indítani a gépet. Aztán egy hónapig oda se neki… :) (Ahogy nagyanyám mondaná :))

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Jó frissítést!

Kapcsolódó bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.