Webmesterek Kedvence

A Webmesterek és Honlaptulajdonosok

Kedvenc Olvasmánya 2009-ben…

…avagy hogyan védjük meg honlapjainkat a kártékony kódoktól és attól a címkétől, amit a Google ragaszt a fertőző oldalakra: Az oldal káros lehet a számítógépe számára.


Egy webmesternek nincs könnyű dolga. Igazság szerint nincs még se kultúrája, se aktuális szakirodalma a honlapépítés és üzemeltetés nehézségeinek, ráadásul szinte minden napra jut egy-egy olyan felismerés, ami szinte homlokon vágja a honlaptulajdonosokat. Hogy csak a legalapvetőbb, leggyakrabban előforduló felismerést említsem: Na ne már, ezzel is nekem kell foglalkozni???

Amikor már kezdenénk azt hinni, hogy nagyjából képben vagyunk a webmesterként ránk háruló felelősség egészével és ezt könnyedén tudjuk is vállalni, nos olyankor szokott beütni a krach: feltörik az oldalunkat, vagy egy hasonló kaliberű oldalt törnek fel, mint miénk, és hirtelen napnál világosabban látjuk, hogy nem vagyunk biztonságban. Sem mi, sem a látogatóink.

Mikor felmerül a feltört honlapok és a biztonság témája a webmesterek között, akkor sajnos legalább olyan szintű informálatlanságot tapasztalok, mint egy kezdő számítógép felhasználó esetében. Általában mindenki tudatában van a veszélynek, csak éppen arról nincs semmi fogalma, hogy mennyi minden múlik éppen őrajta.

A webmesterek legnagyobb problémája ebben a témában egyrészt a tisztánlátás hiánya, másrészt pedig a konkrét megoldások, hogyan-ok pontos ismeretének a hiánya.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy megmutatom mire kell webmesterként odafigyelned, milyen apró, de nagyon fontos területekre kell rákoncentrálnod, és a kezedbe adnám a módszert is, amivel könnyedén és gyorsan kiiktathatod a problémák lehetőségét, előfordulásuk esetén pedig pillanatok alatt megoldhatod az esetet?

Miről szól a Webmesterek Kedvenc Olvasmánya?

A Webmesterek Kedvenc Olvasmánya kizárólag arról szól, hogyan teremtsünk magunknak webmesterként nyugodt, pihentető álmot, békés hétköznapokat. Nem szól másról a Webmesterek Kedvenc Olvasmánya, mint a manapság olyan nagyon elterjedt, honlapfeltörési és kártékony kód elhelyezési módszerekről, ezek megelőzéséről és gond – kártékony kóddal való megfertőzés – esetén a gyors megoldásról.

Szerintem ez egy nagyon hasznos anyag úgy a felhasználóknak, mint a webmestereknek. Megkockáztatom: még a webhosting cégeknek is. Mindenkinek érdemes átolvasni, ha másért nem hát frissítésként. Rita, remélem lesz még sok ilyen hasznos anyagod.
Winkler Balázs http://rendszergazda.eu

Miről NEM szól a Webmesterek Kedvenc Olvasmánya?

Az anyag nem szól az SQL injectionről, XSS problémáról, coockie session-ökről, felhasználói input kontrollról, és csak érintőlegesen szól a tárhelyszolgáltatók minőségpolitikájáról.

Mindezek a problémák, amiket felsoroltam – és még jó pár ezeken kívül – nem a felhasználói szintű webmesterek asztala, hanem a webes biztonságtechnikában jártas programozók és tanácsadók asztala. Igen, ezekhez is KELLENE értenie egy webmesternek, honlap tulajdonosnak, de ez programozói szintű tudás, ezeket programozótól kell beszerezned!

Kiknek szól a Webmesterek Kedvenc Olvasmánya?

  • Minden olyan honlaptulajdonosnak, webmesternek, akik szem előtt tartják a látogatóik biztonságát, és soha nem akarnak olyan gyanúba keveredni, mely szerint az oldaluk vírusokkal fertőz, vagy kártevők letöltésében segédkezik.

  • Szól még azoknak a webmestereknek és honlaptulajdonosoknak, akiket már elért a baj: feltörték az oldalukat, a Google és a böngészők kártékonynak, támadónak nyilvánították honlapjaikat.

  • Szól még azoknak a honlap tulajdonosoknak, akik már kerültek ki győztesen ilyen szituációból, de az elkövetkezendőkben szeretnének biztosra menni, és végképp eltörölni annak lehetőségét, hogy még egyszer előforduljon a Google általi kizárás, és a fertőző léttel kapcsolatos minden stressz és idegeskedés.

Kiknek NEM szól ez az oldal?

A RizsaNélkül.hu Begyorsító csomagosai a 6. hónap anyagaként megkapják a Webmesterek Kedvenc Olvasmányát, tehát, ha Begyorsító (esetleg Mindentudó) csomagos vagy a RizsaNélkül.hu-n, akkor bár neked is szól, de itt és most ne vásárold meg, mert Te megkapod a 6. hónapban!

Mit kapok a vásárlás után?

A Webmesterek Kedvenc Olvasmánya című e-bookot kapod meg a vásárlás után, digitális formátumban (.pdf), mert gondoltunk az elfoglalt webmesterek napi ritmusára: videónál gyorsabban pörgethető és könnyebben értelmezhető az írás, hanganyagban ezt a témát pedig elég nehézkes lenne átadni.

„Anyááááám!” garancia

A Webmesterek Kedvenc Olvasmányának megvásárlásával jogosult leszel az „Anyáááám” garanciára, ami azt jelenti, hogy ha az anyag készhez vétele, elolvasása, adaptálása után még mindig rendszeresen eluralkodik rajtad a pánik, és és semmi más nem jut eszedbe egy rizikós helyzetben csak az, hogy: „Anyáááám, most mi lesz?!”, akkor szólsz és visszafizetem a pénzedet. Tőlem már megszokhattad, hogy nem csak a technikai területekre fektetek hangsúlyt, hanem az ÉRZÉSre is. Azt szeretném, ha a Webmesterek Kedvenc Olvasmányának áttanulmányozása után elöntene téged a nyugalom és a magabiztosság érzése.

Ajándék
Ajándék

Bónusz ajándék

A Webmesterek Kedvenc Olvasmánya korlátlan mennyiségben fog ezentúl rendelkezésre állni, de az első 30 vásárlónak ajándékot ajánlok fel: a Webmesterek Kedvenc Olvasmányának első 30 vásárlóját megajándékozom a 10 Holtbiztos Tipp című, felhasználóknak a felhasználás rejtelmeiről szóló, a tökéletes vírusvédelemhez vezető úton végigvezető anyagot.

A 10 Holtbiztos Tipp értéke 4770,- forint, de az első 30, Webmesterek Kedvenc Olvasmánya vásárlónak AJÁNDÉK. Érdemes gyorsnak lenni, hiszen a kép a 10 Holtbiztos Tippel lesz kerek: webmesterként egyszerre vagy felhasználó, és egyszerre vagy szolgáltató. Mint ahogy a Webmesterek Kedvenc Olvasmányából is ki fog derülni, a gyenge pontot az oldalad feltörésénél az jelenti, hogy Te bizony felhasználó vagy elsősorban.

Mennyibe kerül?

A Webmesterek Kedvenc Olvasmánya bruttó:

Bruttó 4200,- forint
Bruttó 4200,- forint

Webmesterek Kedvence
Webmesterek Kedvence

Megrendelés menete

A megrendelő űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus visszaigazoló levelet, amiben mindenről részletesen tájékoztatunk, többek között a választható fizetési módokról és pontos tudnivalókról. (Rózsaszín postai csekken és átutalással lehet fizetni leginkább, de ha paypal-lal szeretnéd egyenlíteni a számlát, annak sincs semmi akadálya, csak majd jelezd az űrlapon.)

Amikor megérkezik a pénz, akkor azonnal küldjük számodra a Webmesterek Kedvenc Olvasmánya című anyag hozzáférését e-mailben, és ha az első 30 megrendelő közé tartozol, akkor a 10 Holtbiztos Tipp anyag hozzáférését is megkapod.

A megrendelő űrlap kitöltésénél nagyon figyelj az e-mail címed helyességére, mert ha ezt elrontod, akkor nem kapod meg a levelet, amit visszaigazolásként küldünk.

Minden adatot pontosan adj meg, mert ezek szükségesek a számlázáshoz. A számlát a pénz beérkezése után fogod megkapni, postán. Természetesen céges számlázási nevet és címet is megadhatsz, ezek helyességére is figyelj oda kérlek.

Rendeld meg a Webmesterek Kedvenc Olvasmányát,

és tartozz Te is jól védett honlapok tulajdonosai közé!

Név: *
E-mail: *
Postacím: *
Telefonszám: *
Számlázási név:
Számlázási cím:
Választott fizetési mód? (csekk, átutalás, paypal): *
Egyéb megjegyzésed:

Köszönöm a megrendelést, és gratulálok a döntésedhez, amivel nagyban hozzájárulsz a honlapjaid és a látogatóid biztonságához!

Vidi Rita

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerzõdésnek minõsül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelõen irányadóak. A szerzõdés a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Mivel 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk – “Anyáááám!” garancia -, ez a szöveg itt csak a jogszabályok kedvéért van itt, nálunk minden vásárló bármikor elállhat a szerződéstől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.