Vírusirtó szavazás: Hogyan választottad pont ezt?

Anno arról már szavaztunk, hogy melyik vírusirtót szeretjük a legjobban (mostanság), és aztán persze ment a vita, hogy „De miéééért pont az lett a győztes?”.

Most az érdekelne, hogy hogyan választottad éppen azt a vírusirtót, ami mellett döntöttél, és amit használsz.
Válaszd ki a hozzád legközelebb álló megállapítást, és szavazz!

Vírusirtó szavazás>> (kattints a szavazólap eléréséhez!)

Meddig akarsz még szenvedni a lassú géped miatt? Van megoldás, ráadásul könnyű és gyors! Kattints ide, és nézd meg, hogyan tudod begyorsítani a gépedet saját kezűleg!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

2 hozzászólás so far:

 1. Üdv!

  Az én választásom az F-Secure IS 2009-re és a Panda IS 2008 -és 2009-re esik. Szerintem azért ők a legjobb választás, mert bár olykor, például a böngésző betöltésekor beáll miatta a gép egy-két mp-re (nem lelassul), és bár valóban van gépigénye, ők végzik a legjobban a munkájukat, ők látják el azt a feladatot, amit egy vírusirtónak el kell. Nem bonyolult, s mégis rengeteg jól állítható opcióval rendelkeznek, és ami a legfontosabb: nyugodtan bízom rájuk a gépem. Ha ezek közül bármelyik fent van a gépemen, egy percig sem aggódom, hogy bármilyen kártevő feljön a gépemre. 100% -ig tapasztalatból beszélek. Nem egy, hanem rengeteg esetet tudnék mondani, ahol teljes rendszereket mentett meg ez a két szoftver. Nem mondom, hogy gyorsan, mert jó munkához idő kell, de megtette a dolgát. Azt hiszem mindenki kibírja, hogy 10-20 perccel többet vár, mint pl. a NOD32-nél, de legalább nem kell újratenni a rendszert a legtöbb esetben. Nyilván ahhoz, hogy ne kapjunk be kártevőt a tudatos internet használat nélkülözhetetlen, de pl. pont 2 hete történt, ogy letöltöttem az internetről egy nagyon kecsegtető programot, hogy ez nekem majd milyen jó lesz, és indításkor már el is lepte a gépem nagy részét a matéria :) Itt mindenképp meg kell említenem a Spybot SD-t is, mert ő is nagy szerepet játszott a dologban. Így a végére úgy fogalmaznék, hogy a Spybot SD + valamelyik általam említett vírusirtó használata a kitűnő választás, viszont ehhez erősebb gép sem árt. A Spybot megakadályozta, hogy a vírus módosítsa a rendszerfájljaimat, az F-Secure pedig hatástalanította azt. Igazi csapatmunka :)
  Ennyi volna a hozzáfűzni valóm!
  Üdv!

 2. Szia Rita !
  Az én gépem elég gyenge, de nem is használom letöltögetésekre, az interneten leginkább csak nézegetek , olvasgatok, informálódom a napi politikai eseményekről.
  A Te 80 napos tanfolyamod szerint a NOD32 irtót használom + a NOSCRIPT van nekem felinstallálva, ez úgy látom megfelelő és elég is. Vírusok még nem találtak meg, de azért óvatos vagyok, az ismeretleneket kapásból törlöm és betű szerint betartom az általad javasoltakat.
  Köszi az eddigi segítségedet, tudományodat nagyra tartom, mert én gépész vagyok, igaz már nyugdíjban.

  Üdv István

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.