Nem bírom tovább…

Ha vannak gyerekeid, biztosan ismered azt az érzést, mikor ajándékozás előtt állsz, és Te magad alig várod, hogy lásd az örömet az arcukon!

Megmondom őszintén, nálunk karácsonykor sem szenteste van ajándékozás, hanem már előtte napokkal, mert egyszerűen nem bírjuk tovább, örömet akarunk szerezni, együtt akarunk örülni.

(Ha megengedsz egy kis sztorit: a fiam, Marci, tavaly karácsonykor egy nagy dobozt kapott, benne egy komplett farmmal: traktorok, kombájn, állatok, munkások, lószállító, és effélék. Ez volt az első olyan ajándék, ami igazi meglepetés volt számára. Épphogy másfél éves múlt, még csak néhány szót beszélt. De mikor letépte a dobozról a csomagolást, és meglátta, a rengeteg izgalmas játékot a dobozban, akkor csak bámult meredten, bámult, bámult. Mi visszafojtott lélegzettel néztük, mi lesz a reakciója, és egyszercsak felkiáltott: Újiszten! :))

Mindezt csak azért meséltem el, hogy tudd, én már nem férek a bőrömbe. Hétfőn szerettelek volna meglepni egy új tanulmánnyal, de most, ahogy ideültem a géphez, döntöttem: megkapod már ma, így lesz mit olvasgatni a hétvégén:)

A tanulmány címe: Hogyan válasszam ki a számomra megfelelő vírusirtót?>>

Jó olvasást, hétfőn találkozunk!:)

Senki nem születik profi felhasználónak, de az nem mindegy, hogy honnan szeded össze az alapokat! Mi összeszedtük és egy anyagba rendeztük a legfontosabb, leglényegesebb, leghasznosabb tudnivalókat, a PC Start anyagban. Kattints ide, és nézd meg a részleteket>>

Kapcsolódó bejegyzések:

11 hozzászólás so far:

 1. Welcome on Board…on MotherBoard :)
  Jó, hogy újra itt vagy! Te a szabadságod alatt sem pihensz??? Köszönjük az új anyagot!
  Zt

 2. István!
  Azért csak eltaláltál ide, igaz?:)
  Észrevettem, hogy az új html szerkesztőmmel sikerült most elbaltáznom a linket, de kipróbáljuk, mennyire vagytok leleményesek. Úgy tűnik eddig, hogy nem okoz gondot a kattintható link hiánya, és ez jó hír:)

 3. Kedves Rita !

  Légy üdvözőlve vissza térésed alkalmábol.
  Köszi a szorgos tevékenységed.
  További jó pihenést. Üdv. Ilona

 4. Örülök, hogy nem felejtettél el minket, de azért ha lehet, még pihenj egy kicsit a manóddal a visszatérés előtt.mi pedig addig olvassuk a megküldött anyagot!!! további kellemes pihenést!Üdv.ildiko

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.