7 titok

Nálam már kezd lerágott csont lenni a titok szó, de nem tehetek róla, a rejtély, misztérium, és hasonló szinonímák nem olyan frappánsak.

A titkok, a bennfentes információk végigkísérik a Vírus Kommandó életét, nagyon gyakran tudok meg olyan infókat, amiket bár ne tudnék! Nagyon sokszor tudok meg olyan infókat, amiket nem adhatok azonnal közre.

És nagyon sok olyan titkot is tudok, ami végül is nem lényeges dolog, maximum érdekesség, de ezeket amúgy is elfelejtem a leggyakrabban :).

Most egy játék miatt “titkolózom”. Horváth “Bélyegzőnyúzó” Attila behívott egy bloggerek között terjedő MÉM játékba, most az a feladat, hogy 7 titkot kell elárulnunk magunkról, és a végén további bloggereknek kell továbbadnunk a témát, stafétabotként.

Pár percig gondolkodtam, hogy milyen titkokat áruljak el magamról, és úgy döntöttem, hogy pici titkaimat osztom meg veled. Amik nagyon hozzám tartoznak, ugyanakkor az üzlet, a Vírus Kommandó szempontjából teljességgel érdektelenek.

Titok #1:

Eredetileg szőke a hajam. Na, nem az a tejfölszőke, inkább az a napszítta szőke. Tudod, a vége világos, a töve sötétebb. Anyám úgy hívja: homokszín. Amennyire szép tud lenni, annyira unalmas is. Nem én vagyok. Ezért festem sötétre, mert az jobban illik a belső karakteremhez. A másik, ami a szőke ellen szól: ahhoz, hogy szép szőke legyen az ember haja, ahhoz festeni kellene amúgy is, viszont a szőke festék borzalmasan roncsolja a hajat. Ebből következik a másik titok:

Titok #2:

A hosszú hajat szeretem, és nincs az az isten, hogy én a nyilvánosság előtt feltűzött, vagy összefogott hajjal jelenjek meg. Az a jó, ha lóg :).

Titok #3:

A pupillám mindig ki van tágulva. :) Marha érdekes, tudom, de még erős fényben is csak enyhén húzódik össze. Lehet, hogy a napszemüveg miatt van ez, amit állandóan viselek?:))

Titok #4:

6 évesen nem akartak iskolába engedni, mert nem értem el a 16 kilós álomhatárt. :) Aztán évekig étvágygerjesztővel tömtek. A titok az, hogy most nincs rá szükségem ;)

Titok #5:

Nemsoká 35 éves leszek,és meg tudom számolni azoknak a hónapoknak a számát, amikor elégedett voltam a külsőmmel. Most tudatosítottam magamban, hogy ha nem akarom úgy leélni az életemet, hogy állandóan elégedetlenkedem magammal, akkor valamihez illene már kezdenem…
Félre ne értsd, szeretem magamat, de ugyanakkor kritikusan nézek a tükörképemre. Ez nem jó! Ja, mondjuk arról meg nem tehetek, hogy minden meglátszik a képes felemen: a jó, a rossz és a csúf is :D

Titok #6:

Van bennem egy cudar kettősség (ez állítólag illik a Halak csillagjegyemhez): érzékeny vagyok, ugyanakkor félelmetesen (már-már férfiasan) kemény is… Nem, ezek nem zárják ki egymást, eddig tökéletesen tudtam kontrollálni :)

Titok #7: A 7 a szerencseszámom, és a kék a kedvenc színem.

Nos, eddig tartott a nem vírusokkal kapcsolatos bejegyzés, tedd el magadnak, mert ilyet egyhamar nem kapsz :D

Akiket behívok a játékba, és kíváncsi vagyok 7 titkukra:

Hantos Gyöngyi (http://ladyuser.blog.hu)

Szigeti Ami (http://onlineadozas.hu)

Csapó Ida (http://gazdagnok.hu)

Berényi Konrád (http://onlinemarketing.blog.hu)

Pécsi Ferenc (http://mediablog.hvg.hu)

Senki nem születik profi felhasználónak, de az nem mindegy, hogy honnan szeded össze az alapokat! Mi összeszedtük és egy anyagba rendeztük a legfontosabb, leglényegesebb, leghasznosabb tudnivalókat, a PC Start anyagban. Kattints ide, és nézd meg a részleteket>>

Kapcsolódó bejegyzések:

6 hozzászólás so far:

 1. Kedves Rita,
  kösz a meghívást!
  Nekem csak 1 titkom van: Nem veszek részt semmiféle mém-játékban.
  Bocs, kérlek fogadd ezt el és ne vedd személyes visszautasításnak.
  Pécsi Ferenc/pollner

 2. Rita, ha nem tudnám, hogy férjnél vagy, elkezdenék udvarolni! Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem vagy megelégedve Magaddal??? Én tökéletesen meg vagyok Veled elégedve!!

  Ha most vagy 35, akkor elmondom, hogyan telt az én 35 éves szülinapom. Hozzá kell tennem, hogy mivel 70 május 5-én születtem, én pont 05 05 05-én voltam 35 éves. Ígyhát a grandiőzus partit terveztem, amin ott van minden haver, kajálás, élőzene, tánc, sőt, még egy sárkányrepülős haverom is felvitt volna az égbe tandemezni!

  Na, ehelyett egy kórházban senyvedtem 05 05 05-én, tökegyedül, mivel pont előtte volt valami gubanc, méghozzá a műtőasztalon altatás nélkül fűrészelték el a nagylábujjamat mozgató inat. Egyetlen örömöm az volt, hogy az operációt Dr.Kecskeméti Ákos végezte, aki a dr.Rock zenekarban nyomatja a billentyűket. Ezt így fogalmaztam meg az oldalamon: http://sajatutad.hu/elvezzuk_az_eletet/muu-sicc/november-7-dr-rock-koncert-az-fmk-ban
  És igaz, hogy a műtét után pár héttel már ott roptam egy dr.Rock-bulin!!
  :o)

  Rita, hadd monjammég el Neked, hogy óriási hatással van rám a karizmatikus személyiséged!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.