A gépházból jelentjük

Egy gyors hír: tegnap olyan módosításokat hajtottunk végre az eredeti anyaoldalon (viruskommando.hu), amik azt eredményezik, hogy a főoldalt többé talán sosem látod… (Nyugodtan kipróbálhatod. Szinte minden viruskommando.hu-n található oldal ide van átirányítva.)

A székhelyt ide helyezem át, a blogra.

Minden hasznos információ továbbra is elérhető a szokott linkeken (tanulmányok, leckék, trükkök), de vannak olyan oldalak, amik már nem.

Kérlek, segíts abban, hogy ha valamit nagyon hiányolsz, akkor szólj nekem az elkövetkezendő pár napban, hogy tudjam korrigálni a pici problémákat. Utána már egy őrült nagy projektbe kezdünk (remélhetőleg Veled együtt), és akkor már ilyen linkproblémákkal nem tudok foglalkozni.

(Milyen linkproblémákra gondolok? Például ha eddig az elérhetőségemet a Kapcsolat menüpontból nézted ki a viruskommando.hu-n, akkor azt már nem tudod elérni. Még ma minden információt átköltöztetek ide, a blogra, mint látod, a Gyorsítósáv és a 10 HBT már fenn vannak a menüben.)

Azért kérem a segítségedet, hátha elfelejtek valami fontosat. Kicsit nagyon sok mindennel foglalkozom most egyszerre, de hát úgy szép az élet, ha zajlik:)

Nagyon szépséges vasárnapot kívánok!

Ui.: Holnapra is tartogatok Neked egy hasznos tanulmányt, úgyhogy ne menj messzire!

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

12 hozzászólás so far:

 1. Ha nem tudsz nyugodni akkor csináld. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül sikerül fullon. Előbb-utóbb meg lesz és megtalálom én is meg más is.
  Sok sikert: Dubi

 2. Kedves Rita!!
  Reméljük gyorsan mennifog,és ha már ugy is ez a szándékod akkor mindent bele!!
  Amit netán nemtalálok azt ugy is addig keresem még megnem lesz.
  További szép Vasárnapot kivánok
  Edit

 3. Szia Rita!
  Csak rendszerezz mindent a fejedben és álmodj nagyot. Akkor minden, de legalábbis az elképzelések nagy százaléka sikerülni fog.
  Üdv a jobbító szándékhoz, hajrá!
  Én itt leszek :-)

 4. Kedves Rita!
  Egyik szemem sír a másik nevet.Elmondom miért.Csodálom energiádat és alkotó képességedet, szerte ágazó tudásodat.Én amíg bírom követni foglak. A jó gondolatok tömege árad belőled, de sokszor félbe maradnak.Könnyes szemmel kérdezem, mi lesz a Felhasználó Update további sorsa.Engem ez felettébb izgat és érdekel.
  További tisztelettel üdvözől:U.Ferenc

 5. Kedves Rita!

  Gratulálok a gyorsítósáv megérdemelt sikeréhez, hiánypótló sorozat, így nagyon hasznos a már rutinból beállításokat végző felhasználók részére is.

  Majd, ha az időd is engedi ki lehetne térni – mondjuk egy folytatás keretében – a Vistára is. A rengeteg újdonság mellett, sok új ismeret is kapcsolható a témához.

  Sajnos mostanában nagyon elfoglalt leszek, ezért rikábban lesz módom olvasni a blogot. A leendő projekt felkeltette a kiváncsiságomat, lelkiismeretes munkád alapján csak bíztatni tudlak.
  Még nem volt időm weboldalt készíteni, de ha elkészül jelzem.

  Kellemes hetet kívánok: György

 6. Kedves Rita!
  Nagyon örülök gyors és örömteli válaszodnak. Tudod Nálam nincs már az a nagy gyorsaság, de lassan bandukolva haladok a kijelölt úton.Úgy érzem érdemes,különösen a mikor teljes képernyőn csodálhatom Marci kisfiad gögyögését és aranyos kis pofiját.valamint mind ezt megtudom mutatni 6.éves unokámnak aki már majdnem jobban érti a billentyűzetet mint Én.
  Gratulálok az elkészült videó klipphez remek.
  Tisztelettel üdvözől:U.Ferenc

 7. György,
  szóval csatlakoztál a gondolatolvasók táborához…:)
  Ferenc is rátapintott a lényegre a Felhasználó Update folytatásának témájában, Te pedig a Vistával találtál telibe! Készül mindkettő, sőt össze is fognak kapcsolódni…

 8. Kedves Rita!

  Örülök, hogy egyirányba mutatnak a gondolataink. Izgalmas jó munkát kívánok, de ne feledd pihenni is kell.

  Kellemes hetet kívánok: György

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.