Változás előszele lengi be a Vírus Kommandót

Ma elég sok mindent szeretnék közölni, úgyhogy nem húzom az időt:

1.)Köszönöm annak a négy embernek a nevében, akik vásároltak, hogy Te viszont nem vásároltál. (Micsodaaa???) 276 látogató közül négyen most nagyon örülnek, mert megvásárolták a 10 holtbiztos tipp e-mail tanfolyamot, és bár sorsolás volt kilátásba helyezve, de nincs szükség sorsolásra, mert 5 ajándékra mindössze négyen tartottak igényt. Tehát ez a négy vásárló, akik december 6-án nyomták meg a megrendelés gombot, mindannyian nyertek!

(Itt legalább nem lett halálra taposva senki, igaz? Hogy a jó oldalát is nézzük a dolognak.) Ők négyen már megkapták a jó hírt, és hamarosan megkapják az egy éves, 16 700,- forint értékű, Eset Smart Security licencet. A fennmaradó egy darab licenc sorsa még kérdéses, vagy egy alapítványnak ajánlom fel, vagy a többször vásárolt vevőim között fogom kisorsolni. Vagy mindkettő :)

2.)Ha egy ideje követed már a blogot, az írásaimat, akkor biztosan emlékszel egy-két gyökeres változásról szóló hírre. Most, ha bejelentenék egy újabb gyökeres változást, akkor lehet, hogy már legyintenél, ezért inkább nem jelentem be, viszont azt javaslom, hogy nézz körül nagyon alaposan a blogon, aztán majd ne lepődj meg, ha egész más szöveggel fogsz találkozni a jövőben. A téma marad, de minden más változik. Leleplező infók pár napon belül.

3.)Linux tanodát nyitottunk (katt) a PC Kommandó oldalon. Az általános számítástechnikai témák teljes egészében átkerülnek oda, és nagyon komolyan odafigyelünk arra, hogy a Linux, ami olcsóbb, olykor használhatóbb, és persze biztonságosabb is, mint a Windows, minél szélesebb otthoni felhasználói réteghez jusson el. Erről bővebben ott olvashatsz.

Ennyi volt a rövid hírösszefoglaló, megyek előkészítem a postázást a nyerteseknek :)

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

9 hozzászólás so far:

 1. Rita, türelem vásárlót terem.
  Nem csak Neked van listád a lehetséges vásárlókról, de nekem is azokról az online termékekről, amelyeket meg szeretnék vásárolni, ha túlléptem az abszolút szűkösségen. Ezen az én listámon Te legelől vagy!

 2. mikida:)
  Nagyon aranyos vagy, hogy ezt mondod, köszönöm szépen!

  Én türelmes vagyok egyébként, de nem lennék annak a pár hezitálónak a helyében, akik szombaton itt gondolkodtak, hogy mi legyen.. Vásároljak? Ne vásároljak? Áááá, úgysem nyerek…
  Tessék, így lehet lecsúszni a drága ajándékokról :)

  És elmesélnék még egy érdekességet: vannak, akik másfél éve tervezgetik, hogy tőlem vesznek mondjuk vírusirtót. Csak az a gond, hogy már nem lehet tőlem venni ilyesmit. Az utóbbi hetekben 8 ügyféljelöltet küldtem el, és magyaráztam el nekik, hogy nem, nálam nem lehet már. De akkor most mi legyen, honnan máshonnan lehet még vásárolni? És akkor ajánlgatom nekik ahonnan lehet. És ilyenkor van a sajnálkozás részükről, mert ők tőlem szerettek volna…

  És én is sajnálom, mert én nagyon szeretem az ügyfeleimet. De vannak akiket nem szerethetek…

 3. (3.960 x 276) – (16.700 x 4) = 1.092.960 – 66.800 = 1.026.160 Ft haszon Neked is bőkezű karácsonyod lesz Rita:)

 4. Antivírus, mikor tanultál olvasni? Régen? Mert valamit elnéztél: 276 LÁTOGATÓ teeeee! :))
  Nem vevő, látogató.
  A számolás még nem minden, érteni is kell a szöveges feladatot :))

 5. Amúgy elég hosszú szabim lesz, éshát ideje lenne bővíteni a honlapom, és én is leírok 1-2 hasznos tanácsot. Amúgy rita, Téged hol lehet “élőbe” látni? Hol van a boltod? Vagy te értékesítéssel nem foglalkozol? Úgy érzem itt az ideje személyesen is építgetni a kapcsolatunkat:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.