Találkozásom a Minta felhasználóval

Tegnap este nagyon fura élményem volt. Épp a Marketingtortáról autókáztam hazafelé, és valahogy mindig olyan autósok keveredtek mögém, akik tudod, azok a „ráállós” típusok. Egy satuféknél simán nekem jönnének hátulról, a „követési távolság” kifejezést pedig még soha nem hallották.

Na, a huszadik ilyennél arra gondoltam, hogy nembaaaaj, legalább szépen kényelmesen el tudják olvasni a kocsi hátsó szélvédőjén lévő reklámfeliratunkat és a Vírus Kommandó neve is beleivódhat az agyukba. Aztán az jutott eszembe, hogy kár, hogy ez a marketingeszköz mérhetetlen eredményeket produkál, és amikor a matrica alapján hívnak fel, akkor az végül is nagyon ritkán derül ki, hogy az miatt volt… Tehát ügyfél szerzés szempontjából rövidtávon nem mondtam volna, hogy hú de jó eszköz.

Nem mondtam volna, amíg… Míg meg nem állam Gödöllőn tankolni. Kiszállok, vár a benzinkutas úr, épp olvassa az említett matricát, és egyből kérdezi: – Önök a Vírus Kommandó?
Mondom, konkrétan én vagyok az :).

Szuper – folytatja – mert nekem kellene valami nagyon jó védelem, mert a kisfiam közreműködése miatt most kellett újratelepíteni a Windowst, közben új gépet is vettem, és nagyon nem szeretném, ha annak valami baja lenne. Tudna ajánlani egy programot?

Persze – válaszolom – az Avast otthoni felhasználók számára teljesen ingyenes.

Az úr elbizonytalanodott: – De melyik a legjobb?

Jaaaa, az más! :) – Kaspersky-t ajánlok. Első évre 12 ezer forint körül van.

(És akkor ezt figyeld!)

– Ennyi akkor elég is? Kell még hozzá valami?

(Szerintem fülig ért a szám.)

Nem, nem elég – csak ezzel senkit nem szoktam letámadni elsőre – mert nagyon fontos a tudás. Fontos tudni, hova nem szabad kattintani, mire kell figyelni, hogyan kell beállítani a programokat., stb. (Felvázoltam neki a 10 holtbiztost tippet.) És akkor tökéletes lesz a védelem.

Az úr: – Csak ennyi, ilyen egyszerű? Akkor én szeretnék ilyet!

Ez volt az a pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ő biztosan nem az a felhasználó, aki nagy spiller itt a neten, ő biztosan nem Twitterezik, ugyanakkor ő az, aki TUDJA, hogy megoldásra van szüksége, és nem berzenkedik azonnal a kiadások ellen, mert nem mérgezte meg az elméjét a neten uralkodó szemlélet, mely szerint minden ingyen van…

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a beszélgetésnek, és köszönöm, hogy vannak ilyen felhasználók!

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

2 hozzászólás so far:

  1. Kedves Rita! Nagyon szeretem is olvasni a leveleid, és persze fejlődök is , mégis én Avast-ot használok, és örülök, hogy van ilyen lehetőség is. Remélem egyszer majd más szempont szerint választok vírusírtót. Nekem egyenlőre jól működik,le is kopogom, hogy így maradjon, de a tanultakat ahogy tudom alkalmazom, és köszönet érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.