Vasárnapi jó hírek

Ha egy felhasználó szembekerül a vírusirtás és az adatvédelem témájával, hosszú időbe telhet, mire ráérez az elv minden fontos apróságára. Hosszú hetek, hónapok telhetnek el információ vadászattal, innen-onnan csöpögő hírek adaptálásával, ugyanakkor a kép sehogy nem akar összeállni. Ez frusztráló. De van egy szuper jó hírem!

Tegnap előtt véletlenül belepislogtam az inforadio.hu egyik cikkébe, ahol felsorolták, hogy a kormány az elmúlt hetekben miket nyilatkozott és jelzett elő adócsökkentés-növelés témában. Nem akarom megkeresni és megszámolni, de legalább 8, egymásnak ellentmondó tervezetet közöltek, néhány hét leforgása alatt.

Tudom, mint vállalkozó, Te is csak kapkodod néha a fejed, hogy: Mivaaaan? Mit nyilatkoznak már megint? Mivel akarnak már megint megetetni? Hány bőrt akarnak még rólunk lehúzni?

Akkor ugye itt a válság dolog. Nem teheted meg, hogy nem figyelsz oda, mert már szinte az ovisok is erről beszélgetnek. Mindig csak a rossz hírek, a borzalmak, a katasztrófák, botrányok.

Hát akkor itt egy jó hír: egy vállalkozó, kis cég vezető számára a világ legpofonegyszerűbb dolga a vírusvédelem!
Nem hiszed? Hát akkor hasonlítsd össze azzal a töménytelen infóval, amit vállalkozóként ismernünk kell! De az még csak hagyján, hogy ismernünk kell, azok az infók szinte naponta változnak, és nem ritkán egymásnak is ellentmondanak. (Gondolj a TEÁOR mizériaára: büntetés, nem büntetés, megint büntetés, majd a vége az, hogy idén módosíthatja mindenki.)

Tehát, mi a tanulság? A világ legkönnyebb dolga a vírusvédelem, olyan gyorsan le lehet tudni, mint szinte semmi mást, egy vállalkozás életében! Az adatok védelméről meg nem is szólva. Oké, kell hozzá a korrekt információ, de mi másért lennék itt, ha nem ezért? Folyt. Köv…

Miért kellene egyedül küszködnöd a számítógépes problémákkal, hogy ha van segítség? A PC Kommandó Távsegítség kényelmesen, gyorsan, biztonságosan, és költséghatékonyan segít! Kattints ide a részletekért, és az elérhetőségekért, hogy többé soha ne legyen az gond, hogy nincs kihez fordulni!>>

Kapcsolódó bejegyzések:

2 hozzászólás so far:

  1. Kedves Rita!
    Látod ezt szeretem benned, hogy mindig megtalálod a jó dolgokat és a pozitívumot, és tovább is adod.Neked ehhez nagy tehetséged van, gratulálok! Vrárom a folytatást! Köszönöm, Emi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.