Reménybeli honlaptulajdonosok, 

WP-Suli olvasók, figyelem!

Gondban vagy a számítástehnikával? Kifog rajtad a gép?

Nem haladsz úgy a honlapoddal, ahogy szeretnéd?

Semmire sem fogsz jutni az Interneten, ha nem vagy atombiztosan tisztában a számítástechnikai alapokkal. Nem lehet a felhasználást valahol középen kezdeni - márpedig ma, Magyarországon mindenki a "Durr bele" módszerrel kezd számítógépezni - hanem, mint mindennel, amit komolyan gondolunk, az elején kell elindulni. Van egy olyan mondás, hogy néha futni kezdesz, mielőtt járni tudnál, de ez hosszú távon csak balesetekhez, bénázásokhoz, eredményetelenséghez, kiábrándultsághoz vezet.

Azért, mert tudod, hogyan kell e-mailt küldeni és fogadni, hogyan kell beírni egy weblap címét a böngésző címsorába, és tudod, hogyan kell kitölteni az adatlapot az IWIW-en és a Facebook-on, attól még nem vagy felhasználó. Csak egy kispadon üldögélő játékos vagy.

Senki nem keresett még pénzt az interneten úgy, hogy nem értett valamennyire a számítástechnikához. Nem a számítógéphez! Hanem a felhasználáshoz. Nem kell szerviztechnikussá kiképezned magad, de nagyon sokat kell fejlődnöd a felhasználásban. A jó hír az, hogy ez megtanulható. Az anyagot most tálcán nyújtjuk, egy nagyon hasznos ajándékkal megfűszerezve!

Most, egy nagyon korrekt akció keretében, megkapod a PC Start anyagot, és mellé két olyan bónuszt kapsz, amelyek egyenként is többet érnek, mint a PC Start, ráadásul számodra kincset is érnek!

A PC Start tartalma, rövid ismertető

elmagyaráz mindent, a számítógép bekapcsolástól kezdve, a magabiztos internetezésig, és azoknak szól, akik még csak most csöppentek bele a számítástechnika világába, és nagyon sok minden előtt értetlenül állnak.

Az anyagban - PC Start könyv - megtalálod a következő témaköröket, amik segítenek végigvinni a kezdeti nehézségektől addig, míg teljes nyugalomban, magabiztosan nem tudod használni a számítógépet a napi szórakozáshoz.

 1. A számítógép bekapcsolása, leállítása

 2. Billentyűzet, egér

 3. Ablakkezelés

 4. Start menü

 5. Asztal

 6. Ikonok

 7. Tálca

 8. A Vezérlőpult, ezen belül

  1. Automatikus frissítések beállítása

  2. A billentyűzet beállításai

  3. A Biztonsági Központ

  4. Dátum és Idő beállítása

  5. Egér beállítása

  6. Energiagazdálkodási lehetőségek

  7. Felhasználói fiókok és kezelésük

  8. A Hangok beállításai

  9. A Megjelenés beállításai

Mindezeket elektronikus könyvben kapod meg, de ezzel még nem végeztünk! A PC Start anyaga a könyv után azonnal folytatódik oktató videóban.

Az oktató videó két részes.

 1. PC Start Sajátgép - a Windows lelke, amit mindenképpen ismerned kell

 2. PC Start Könnyed Internetezés - minden, amit a böngészésről, linkekről, kedvencekről, letöltésről tudni kell.

A videók egyenként 1-1 órásak, csak a lényegre hagyatkozva, semmi felesleges maszlag, semmi körítés, ugyanakkor könnyen érthető, gyorsan fejlesztő.

A PC Start letölthető könyv egy kuriózum, olvasói ezt írták róla:

A szövege és a nyelvezete annyira egyszerűen, konyhanyelven van megfogalmazva, hogy aki ezt nem érti meg az, reménytelen eset. Szerintem az óvodai felvételi anyag sokkal hivatalosabb és szárazabb nyelven van megírva. Dubi

Egy másik vélemény:
A könyvvel lépésről lépésre haladva könnyedén lehet elmélyedni a számítástechnika világában. Magyarázatok részletesen segítik az előrehaladást a leckék között, hogy könnyebben megértsük, képek teszik színessé. Jól átlátható, fontos részek kiemelésével élvezetes a részek között haladni. Tapasztalhatjuk, hogy Rita saját példájával, mutatja meg, hogy Ő is ott kezdte, ahol mi. Sokat segít biztatásával, humorával, ezenkívül hasznos tippeket kapunk a használathoz. Gyarmati Attila

Bizony, igaza van Attilának, én is ott kezdtem, ahol Te most vagy. Mindent a saját erőmből tanultam meg, úgy érzem, ezért is tudom érthetően átadni az ismereteket. Sosem volt az a célom, hogy szaknyelven hablatyoljak, mindig az vezérelt, hogy Te megértsd!

BÓNUSZ, a WP-Suli olvasóinak!

Ezt a bónuszt a saját olvasóimnak nem szoktam felajánlani, mert rájuk nem jellemző, hogy saját honlapot, saját pénzkereseti forrást akarnak maguknak teremteni az Interneten. Ők csak használni szeretnék a számítógépet. 

Számodra viszont ESZKÖZ a számítógép, annak eszköze, hogy könnyen boldogulj az Interneten, és még pénzt is tudj vele keresni. Éppen ezért, a bónuszt úgy raktam össze, hogy azt érezd, eljött a Karácsony!

Bónusz, most teljesen INGYEN a PC Start anyaghoz:

Total Commander - oktatóanyag - értéke 5000,- forint

FTP-zés rejtelmei - oktatóanyag - értéke 5000,- forint

Ha megrendeled a PC Start oktatóanyagot, és 8 napon belül ki is fizeted, akkor INGYENES ez a két bónusz oktatóanyag.

Mindkét bónusz anyagot a Rizsanélkül.hu projekt keretében fejlesztettem, amely projekt kimondottan az online vállalkozókat segítette abban, hogy technikailag is képesek legyenek pénzt keresni az Interneten, ne csak elméletben...

Sok száz felhasználóval teszteltük már az anyagokat, kezeskedem érte, hogy számodra is hasznosak lesznek. 

Minden anyagunk LETÖLTHETŐ, a pénz beérkezése után kapod meg a hozzáféréseket.

Menyibe kerül a PC Start a bónuszokkal?

Mielőtt döntesz, nyugodtan keress oktatóanyagokat a neten, vagy a közeledben olyan, tanárok, oktatók által tartott tanfolyamokat, ahol számítástechnikát tanulhatsz. Meg fogsz lepődni: NINCS ilyen oktatás. Olyan meg főleg nincs, ahol kiemelten az internetes pénzszerzést tartják szem előtt, a számítástechnika oktatás közben.
Az ECDL és OKJ-s tanfolyamok biztosan hasznosak, de tapasztalatból tudom, hogy pont nem arra, amire kellenek. Hozzám nagyon sokan jönnek tanulni úgy, hogy előtte elvégezték az ECDL komplett tanfolyamot. Még ők is a PC Starttal szoktak indítani. Ezt csak azért mondtam, hogy lásd, sajnos nem nagyon van más lehetőséged, mint ez az anyag, és ezek a bónuszok.

Ebből kifolyólag elkérhetnék érte nagyon sok-sok-sok pénzt, de neked ugyanannyiba kerül, mint a saját olvasóimnak: 4500,- forintba.
Ráadásul ez számodra befeketetés inkább, mint kiadás!


Megér Neked 4500,- forintot, hogy megváltozzon

és könnyebbé váljon az életed, könnyen tudj haladni a

 honlapoddal, és minél

 előbb pénzt tudj vele keresni? 1. lépés

Megrendelés
 

A PC Startot és a bónuszokat a lap alján található űrlappal tudod megrendelni, egyéb megrendelési formát - telefon, e-mail - a szükséges adatok rendszerbe kerülése miatt nem tudunk elfogadni. Az űrlap kitöltése egyszerű, az e-mail cím helyességére kell nagyon ügyelni, mert ha azt elrontod, akkor nem kapod meg a szükséges információkat.


2. lépés

Fizetés

A fizetés történhet átutalással vagy rózsaszín postai csekken keresztül. A fizetéshez szükséges minden információt pontosan leírtunk a megrendelő űrlap beérkezése után automatikusan küldött e-mailbe!


3. lépés

Hozzáférések

A pénz beérkezésének napján kapsz egy értesítést a tranzakció megtörténtéről, és azonnal megkapod e-mailben a PC Start és a bónuszok hozzáférését, letöltési helyeit. 

A hozzáféréseket, linkeket, többször is elküldjük, hogy biztosan meg legyen nálad!
Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, és kezdj el végre profi módon használni a számítógépet, hogy mihamarabb pénzt is kereshess végre a honlapoddal!

Fizetésre átutalással  vagy rózsaszín postai csekken van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, részletes tudnivalók a megrendelés utáni levélben lesznek. Külföldről is rendelhetsz.

A fizetés után a PC Start és a bónuszok hozzáférését és minden tudnivalót elektronikusan fogsz megkapni e-mailben, a számlát pedig postázzuk. A fizetést előre kérjük, a fizetés teljesítése után azonnal küldjük a hozzáférést, és a számlát. További részletek a megrendelés után!

Név: *
E-mail: *
Postacím: *
Telefonszám: *
Cégnév, számlázási név:
Számlázási cím:

A feltüntetett ár bruttó ár, forintban értendő. Magyarán: nincs további költség, csak az, amit fenn látsz kiírva. (A cégünk áfamentes.)

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséggel jár, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Köszönjük a megrendelést!

Vidi Rita és a Vírus Kommandó csapata